Loading...
ibis Hotel Utrecht
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kind
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kind
/Kamer (0-17 jaar)
-
0
+
Volw.
Kind

Gratis WiFi Beste prijsgarantie

Ibis Hotel Utrecht

Ibis Hotel Utrecht
Bizetlaan 1
3533 KC Utrecht
The Netherlands
T: +31 30 2039000
F: +31 30 2942066

Ibis Hotel Utrecht Locatie & Routebeschrijving


Het Ibis Hotel Utrecht is een 3-sterren hotel vlakbij het centrum van Utrecht. Op loopafstand bevinden zich de Jaarbeurs en het Utrecht centraal station. Het historische stadscentrum met de Dom is zeker een bezoek waard. Maak een stadswandeling met de lichtkunstroute en zie alle prachtige kunstwerken verlicht bij Trajectum Lumen. Het Rietveld Schröderhuis is een van de plekken op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is een prachtig woonhuis ontworpen in 1924.

In de Buurt


Directions


Zwembad Den Hommel 300 m

Jaarbeurs Utrecht 1,3 km

Beatrix Theater 1,4 km

Utrecht Centraal Station 1,7 km

TivoliVredenburg 2,1 km

Trajectum Lumen 2,1 km

Speelklok Museum 2,4 km

Dom van Utrecht 2,5 km

Centraal Museum 2,6 km

Nederlands Spoorwegmuseum 3,0 km

UNESCO Werelderfgoedlijst RietveldSchröderhuis 4,1 km

Amsterdam Schiphol Airport AMS 34 km

Vanaf Utrecht Centraal Station

Loop vanaf Utrecht Centraal Station richting het Jaarbeursplein, steek de Croeselaan over en volg de weg rechts. Na 300m sla links af in de Leidseweg en volg deze weg voor ongeveer 1.6km langs het kanaal. Ongeveer halverwege de Leidseweg steekt u een kanaal over via de Muntbrug. Nadat u de Pijperlaan bent overgestoken, bevindt het hotel zich aan de linkerkant. Loopafstand is in totaal ongeveer 2.1km.

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport AMS

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport neemt u de trein richting Utrecht Centraal Station. Loop vanaf hier richting het Jaarbeursplein, steek de Croeselaan over en vervolg de weg rechtsaf. Na 300m sla links af in de Leidseweg en volg deze weg voor ongeveer 1.6km langs het kanaal. Ongeveer halverwege de Leidseweg steekt u een kanaal over via de Muntbrug. Nadat U de Pijperlaan ben overgestoken, bevindt het hotel zich aan de linkerkant. Loopafstand is in totaal ongeveer 2.1km.

Vanuit alle Richtingen

Neem op de A2 afslag 8a Utrecht-Papendorp en volg de borden richting Utrecht-Langerak/Centrum. Na ongeveer 1 km op de Dominee Martin Luther Kinglaan, houdt links aan en sla links af op de Pijperlaan. Na ongeveer 100m sla links af op de Bizetlaan. Het hotel bevindt zich aan de rechterkant.

De reistijden kunnen wisselen afhankelijk van de verkeerssituatie.

Vanaf Utrecht Centraal Station

Reistijd ongeveer 7 min.

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport AMS

Reistijd ongeveer 30 min.