ibis Hotel Utrecht

Bizetlaan 1
3533 KC Utrecht
Nederland
T: +31 30 291 036-6
reservations@ibisutrecht.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie & Routebeschrijving

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Ibis Hotel Utrecht

Ibis Hotel Utrecht
Bizetlaan 1
3533 KC Utrecht
The Netherlands
T: +31 30 2039000
F: +31 30 2942066

Ibis Hotel Utrecht Locatie & Routebeschrijving


Het Ibis Hotel Utrecht is een 3-sterren hotel vlakbij het centrum van Utrecht. Op loopafstand bevinden zich de Jaarbeurs en het treinstation Utrecht Centraal. Het historische stadscentrum met de Dom is zeker een bezoek waard. Maak een stadswandeling met de lichtkunstroute en zie alle prachtige kunstwerken verlicht bij Trajectum Lumen. Het Rietveld Schröderhuis is een van de plekken op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is een prachtig woonhuis ontworpen in 1924.

In de Buurt


Routebeschrijving


Zwembad Den Hommel 300 m

Jaarbeurs Utrecht 1,3 km

Beatrix Theater 1,4 km

Utrecht Centraal Station 1,7 km

TivoliVredenburg 2,1 km

Trajectum Lumen 2,1 km

Speelklok Museum 2,4 km

Dom van Utrecht 2,5 km

Centraal Museum 2,6 km

Nederlands Spoorwegmuseum 3,0 km

UNESCO Werelderfgoedlijst RietveldSchröderhuis 4,1 km

Amsterdam Airport Schiphol AMS 34 km

Vanuit alle Richtingen

Neem op de A2 afslag 8a Utrecht-Papendorp en volg de borden richting Utrecht-Langerak/Centrum. Na ongeveer 1 km op de Dominee Martin Luther Kinglaan, houdt links aan en sla links af op de Pijperlaan. Na ongeveer 100m sla links af op de Bizetlaan. Het hotel bevindt zich aan de rechterkant. Parkeren kost € 5 per nacht.

Vanaf Utrecht Centraal Station

Neem buslijn 5 vanaf de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal. Na een korte busrit stapt u uit bij halte Welgelegen, schuin tegenover het hotel. Steek de Pijperlaan over ter hoogte van het tankstation, en loop vervolgens de Pijperlaan in, het hotel bevindt zich na 100m links op de hoek van de Bizetlaan.

Of te voet: Loop vanaf Utrecht Centraal Station richting het Jaarbeursplein, steek de Croeselaan over en volg de weg rechts. Na 300m sla links af in de Leidseweg en volg deze weg voor ongeveer 1.6km langs het kanaal. Ongeveer halverwege de Leidseweg steekt u een kanaal over via de Muntbrug. Nadat u de Pijperlaan bent overgestoken, bevindt het hotel zich aan de linkerkant. Loopafstand is in totaal ongeveer 2.1km.

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol AMS

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol neemt u de trein richting Utrecht Centraal Station. Neem buslijn 5 vanaf de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal. Na een korte busrit stapt u uit bij halte Welgelegen, schuin tegenover het hotel. Steek de Pijperlaan over ter hoogte van het tankstation, en loop vervolgens de Pijperlaan in, het hotel bevindt zich na 100m links op de hoek van de Bizetlaan.

De reistijden kunnen wisselen afhankelijk van de verkeerssituatie.

Vanaf Utrecht Centraal Station

Reistijd ongeveer 7 min.

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol AMS

Reistijd ongeveer 30 min.